Appareils et accessoires
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
Prép. 10min
Total 30min
300 g
Ingrédients
-
80 g raw almond nutsraw cashew nuts80 g
-
garlic clove½
-
preserved roasted red capsicums in oil100 g
-
olive oil30 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
salt1 tsp
-
bread slices toasted10 - 12
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Sodium
1422 mg
Protides
22.9 g
Calories
2706.4 kJ /
646.8 kcal
Lipides
26.9 g
Fibre
12.3 g
Graisses saturées
4.6 g
Glucides
86.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We Celebrate our Uniqueness
19 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Tempura vegetables
30 Min
Gluten free lentil wraps
3 Std. 40 Min
Eggplant and Lentil Salad
40 Min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 Std. 35 Min
Strawberry Lemonade Mimosa
10 Min
Soba noodles
1 Std.
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40 Min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std.
Quinoa and Seitan Poke Bowl
1 Std. 40 Min
Red lentil and carrot patties with schug sauce
20 Min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 Std. 20 Min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 Min