Appareils et accessoires
Kimchi Tofu Soup
Prép. 5min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
garlic cloves unpeeled2
-
cooking oil20 g
-
yellow onion sliced100 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable) sliced (3 cm)200 g
-
chicken stock300 g
-
water300 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
silken tofu cut in cubes (2 cm)400 g
-
coriander leaves1 sprigs
-
fresh green chilli sliced, to garnish1
-
fresh red chilli sliced, to garnish1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1405.2 mg
Protides
13.5 g
Calories
868.1 kJ /
207.5 kcal
Lipides
11.2 g
Fibre
4.1 g
Graisses saturées
2 g
Glucides
16.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Onsen Eggs
50min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Ginger Scallion Fish Slices
40min
Lemonade
5min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1h 20min
Homemade Soy Milk
30min
Pork Adobo
55min
Ayam Paprik
30min
Chicken adobo
30min