Appareils et accessoires
Shakshuka in the Varoma
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
caraway seeds2 tsp
-
ground paprika1 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
garlic cloves3
-
brown onion (approx.150 g), cut into halves1
-
extra virgin olive oil10 g
-
canned chopped tomatoes (2 x 400 g)2 cans
-
tomato paste15 g
-
honey20 g
-
red wine vinegar20 g
-
eggs4 - 6
-
water500 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
811.3 mg
Protides
9.5 g
Calories
713.3 kJ /
170.5 kcal
Lipides
8.9 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
2.3 g
Glucides
14.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Manifesto
202 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Nourish
29 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pad Thai
1h
Meatballs in Tomato Sauce
1h 10min
"Moussaka" bowl
45min
Beef and feta koftas
1h 30min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
"Marry me" chicken pasta
35min
Spaghetti Carbonara
40min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Garlic and Olive Conchiglie
25min
Yellow Curry noodle soup
20min
Tomato and Bacon Spaghetti
35min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min