Appareils et accessoires
Smoked salmon mousse
Prép. 5min
Total 5min
650 g
Ingrédients
-
red onion¼
-
fresh dill fronds only, plus extra to garnish (see Tips)4 sprigs
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream120 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
Tabasco® sauce1 tsp
-
pickled capers drained15 g
-
smoked salmon slices250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 650 g
Sodium
3022 mg
Protides
63.9 g
Calories
6622.3 kJ /
1582.8 kcal
Lipides
140.9 g
Fibre
1.1 g
Graisses saturées
78.1 g
Glucides
18.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savoury Christmas
19 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Nougat glacé with raspberry coulis
24 Std. 25 Min
Leek and smoked salmon dip
55 Min
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1 Std. 10 Min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 Min
Caesar salad dressing
10 Min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Lime coriander vinaigrette
10 Min
Gougère puffs with salmon mousse
25 Std. 35 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 Min
Baked artichoke dip
35 Min
Zingy avocado and lime dip
10 Min