Appareils et accessoires
Scallops with pea purée
Prép. 15min
Total 25min
2 portions
Ingrédients
-
eschalots cut into halves20 g
-
unsalted butter10 g
-
pouring (whipping) cream75 g
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
frozen green peas225 g
-
lemon juice plus extra to taste½ tsp
-
smoked streaky bacon cut into lengths (15 cm)4 pieces
-
scallops roe removed8
-
ground black pepper to season
-
balsamic glaze for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2644.6 mg
Protides
62.6 g
Calories
2805.3 kJ /
667.9 kcal
Lipides
38.1 g
Fibre
6.8 g
Graisses saturées
18.7 g
Glucides
16.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dinner for two
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Caesar salad dressing
10min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Pancetta and asparagus galettes
1h 5min
Beurre blanc
15min
Béarnaise sauce
20min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Wasabi mayonnaise
10min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30min
Hollandaise
15min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min