Appareils et accessoires
Vegetable stock paste
Prép. 20min
Total 50min
1 bottle
Ingrédients
-
Parmesan cheese (optionnel) cut into pieces (3 cm)50 g
-
celery stalks cut into pieces200 g
-
carrots cut into pieces250 g
-
onions cut into halves100 g
-
tomatoes cut into pieces100 g
-
courgettes cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh mushrooms50 g
-
dried bay leaf (optionnel)1
-
mixed fresh herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley4 sprigs
-
coarse salt120 g
-
water30 g
-
olive oil1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 bottle
Protides
28 g
Calories
2226 kJ /
533 kcal
Lipides
29 g
Fibre
18.4 g
Glucides
34 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook
151 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Versatile smooth soup
45min
Spiralized Vegetable Tarte Flambée with Halloumi
Pas d’évaluation
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45min
Browned onions (200 g)
20min
Sautéing 7 oz Leeks
Pas d’évaluation
Honeycomb
1h 30min
Blended mixed vegetable soup
45min
Chopped Vegetable Salad
10min
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Homemade Custard
15min
Custard (TM6 - 6-8 portions)
15min