Appareils et accessoires
Quiche Lorraine
Prép. 25min
Total 50min
8 slices
Ingrédients
-
Gruyère cheese (optionnel) cut into pieces60 g
Pastry
-
butter, unsalted to grease
-
all purpose white flour to dust
-
all purpose white flour170 g
-
butter, unsalted cold and cut into pieces85 g
-
salt½ tsp
-
water60 g
Filling
-
bacon cube (see Tip)200 g
-
egg, large (65-70 g)4
-
whole milk60 g
-
100 g cooking creamcrème fraîche, min 30% fat100 g
-
salt¼ tsp
-
black pepper, ground2 pinches
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 slice
Sodium
439.1 mg
Protides
10.2 g
Calories
1411.4 kJ /
337.3 kcal
Lipides
24.9 g
Fibre
0.6 g
Graisses saturées
11.5 g
Glucides
17.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
There is Always Room at Our TABLE
22 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate Basque cheesecake
2h
Speculoos
3h
Romany creams
1h 15min
Lemon Garlic Chicken
30min
Whole Wheat Rolls and Flatbreads (Diabetes)
30min
Sunflower Butter
25min
Kaiser rolls filled with cheesy chicken filling
40min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Empanada pastry
45min
Rainbow Fruit Tart
1h 40min
Red rice using rice mode
55min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Ninguna valoración