Appareils et accessoires
Walnut and spinach pesto
Prép. 5min
Total 5min
350 g
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
garlic clove (optional)1
-
walnuts30 g
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
sea salt¼ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 350 g
Sodium
1638.5 mg
Protides
35.7 g
Calories
7776.7 kJ /
1858.7 kcal
Lipides
189 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
38.1 g
Glucides
10.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 Std.
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 Min
Versatile smooth soup
45 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Raw snickers slice
55 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Pumpkin tahini smash
40 Min
Spinach and leek frittata
40 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min