Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 70 g cashews, dry roasted or activated, plus extra to serve (see Tips)
- 180 g onion, cut into quarters
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 50 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to serve
- 600 g beetroot, washed, trimmed and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 2 apple, unpeeled and cored; 1 cut into quarters, 1 cut into julienne, to serve
- 550 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
- 50 g lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- watercress, to serve (optional)
- kefir milk, to serve (optional - see Tips)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 821.8 kJ / 195.7 kcal
- Protides
- 5.2 g
- Glucides
- 15.7 g
- Lipides
- 11.4 g
- Graisses saturées
- 1.9 g
- Fibre
- 5.5 g
- Sodium
- 203 mg
Recettes alternatives
Curried carrot and ginger soup
40 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Wholemeal spelt pastry
35min
Tomato and red lentil soup
30 min
Roasted eggplant
1 godz. 35 min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Broccoli almond soup
30 min
Broccoli soup with sage oil
30 min