Appareils et accessoires
Harissa yoghurt dressing
Prép. 5min
Total 5min
265 g
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 265 g
Sodium
1033.2 mg
Protides
18.5 g
Calories
747.5 kJ /
178.7 kcal
Lipides
0.3 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
26.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dressings
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Moroccan lamb with couscous
1h 50min
Chunky guacamole
10min
Yoghurt cheese
24h 40min
Warming turmeric and ginger drink
10min
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM5)
15min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Marinated chicken with salsa
40min
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15min