Appareils et accessoires
Harissa yoghurt dressing
Prép. 5min
Total 5min
265 g
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
lemon juice20 g
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
harissa paste (see Tips)1 tbsp
-
sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 265 g
Sodium
1033.2 mg
Protides
18.5 g
Calories
747.5 kJ /
178.7 kcal
Lipides
0.3 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
26.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dressings
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Rose Harissa
20min
Vegan Eggplant Massaman Curry
50min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Paneer
4h 5min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Asparagus and saffron risotto
35min
Vegetable trimming stock
2h
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15min
Charred leek gulai sayur
1h 10min
Pea and mint soup
20min