Whole roast broccoli with romesco sauce
TM6 TM5 TM31

Whole roast broccoli with romesco sauce

4.6 ( 5 évaluations )

Ingrédients

  • 1 broccoli (approx, 400 g), whole, stalk trimmed to sit flat
  • 1 red capsicum deseeded, cut into pieces
  • ½ red onion cut into pieces
  • 2 Roma tomatoes halved
  • ½ lemon
  • 3 garlic cloves
  • 3 tbsp water
  • ½ tsp smoked paprika
  • 70 g extra virgin olive oil plus extra to drizzle
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • 30 g harissa paste (see Tip)
  • 30 g flaked almonds toasted, plus extra to garnish
  • 2 sprigs fresh parsley leaves only, fully dried, fried (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
243.2 kcal / 1017.4 kJ
Protides
3.9 g
Lipides
21.6 g
Glucides
11.1 g
Fibre
3.8 g
Graisses saturées
3 g
Sodium
21 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives