Whole roast broccoli with romesco sauce

Whole roast broccoli with romesco sauce

4.8 17 évaluations
Prép. 10min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • broccoli (approx, 400 g), whole, stalk trimmed to sit flat
    1
  • red capsicum deseeded, cut into pieces
    1
  • red onion cut into pieces
    ½
  • Roma tomatoes halved
    2
  • lemon
    ½
  • garlic cloves
    3
  • water
    3 tbsp
  • smoked paprika
    ½ tsp
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    70 g
  • sea salt to season
  • ground black pepper to season
  • harissa paste (see Tip)
    30 g
  • flaked almonds toasted, plus extra to garnish
    30 g
  • fresh parsley leaves only, fully dried, fried (optional)
    2 sprigs

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 21 mg
Protides 3.9 g
Calories 1017.4 kJ / 243.2 kcal
Lipides 21.6 g
Fibre 3.8 g
Graisses saturées 3 g
Glucides 11.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...