Tomato and olive tapenade mini bruschette

Tomato and olive tapenade mini bruschette

4.9 18 évaluations
Prép. 10min
Total 20min
12 portions

Ingrédients

  • pitted black olives premium quality
    120 g
  • baby pickled capers
    1 tsp
  • anchovy fillet
    1
  • fresh thyme leaves only
    1 tsp
  • extra virgin olive oil plus extra to brush
    2 tbsp
  • freshly squeezed lemon juice
    1 tsp
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
  • baguette cut into slices (1 cm thick) and toasted
    1
  • tomatoes deseeded and cut into small pieces
    100 g
  • fresh basil leaves torn
    5 - 6
  • feta cheese crumbled, to serve
    80 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 349 mg
Protides 3.8 g
Calories 580.9 kJ / 138.3 kcal
Lipides 8.6 g
Fibre 1.1 g
Graisses saturées 2 g
Glucides 10.9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...