Sauerkraut soup

Sauerkraut soup

4.5 67 évaluations
Prép. 10min
Total 50min
6 portions

Ingrédients

  • canned sauerkraut lightly drained
    150 g
  • brown onion cut into halves
    80 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    20 g
  • cabbage shredded
    100 g
  • carrots cut into pieces (1-2 cm)
    60 g
  • water
    1300 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • allspice berries or ¼ tsp ground allspice
    3
  • dried bay leaf
    1
  • tomato paste
    40 g
  • potatoes peeled and cut into cubes (1 cm)
    250 g
  • chorizo sausages or Polish sausages, cut into slices (0.5 cm)
    150 g
  • dried marjoram
    1 tsp
  • ground caraway seeds
    1 pinch
  • sourdough bread to serve

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1577.7 mg
Protides 13 g
Calories 1333 kJ / 317 kcal
Lipides 10 g
Fibre 6.3 g
Graisses saturées 2.5 g
Glucides 41 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...