Stuffed mushrooms with Manchego cheese

Stuffed mushrooms with Manchego cheese

4.5 13 évaluations
Prép. 20min
Total 40min
24 pieces

Ingrédients

  • fresh Swiss brown mushrooms
    24
  • olive oil plus extra for brushing
    20 g
  • manchego cheese rind removed and cut into pieces (3 cm), or cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
    130 g
  • day old bread torn into pieces
    1 slice
  • spring onions/shallots trimmed and cut into quarters
    2
  • garlic cloves
    2
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    3 sprigs
  • ground cayenne pepper
    2 pinches
  • dried oregano
    2 tsp
  • sea salt to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp

Infos nut. par 1 piece

Calories 34.5 kcal / 145 kJ
Protides 2.1 g
Lipides 2.5 g
Glucides 0.7 g
Fibre 0.4 g
Graisses saturées 1.2 g
Sodium 53.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...