Appareils et accessoires
Warm beetroot dish
Prép. 5min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
water750 g
-
raw beetroot peeled and cut into quarters500 g
-
salted butter15 g
-
lemon juice10 g
-
caster sugar1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
sour cream50 g
-
plain flour1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
226.5 mg
Protides
2.5 g
Calories
568 kJ /
135 kcal
Lipides
8 g
Fibre
4.4 g
Graisses saturées
4.4 g
Glucides
11.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Prune and orange stuffing
10min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Zucchini soup
25min
Stewed prunes
55min
Spelt
2h 40min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Rye loaf
40min
Country-style chicken liver fritters
35min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min