Appareils et accessoires
Warm beetroot dish
Prép. 5min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
-
water750 g
-
raw beetroot peeled and cut into quarters500 g
-
salted butter15 g
-
lemon juice10 g
-
caster sugar1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
sour cream50 g
-
plain flour1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
226.5 mg
Protides
2.5 g
Calories
568 kJ /
135 kcal
Lipides
8 g
Fibre
4.4 g
Graisses saturées
4.4 g
Glucides
11.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Polish cuisine: Dinner and sides
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55min
Sago custard puddings
35min
Warm cabbage dish
15min
Pearl barley bread rolls
1h 15min
Tuna dip
15min
Zucchini soup
25min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Coconut rice pudding with banana
50min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Semolina custard
20min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35min