Steamed beetroot with creamy walnut sauce
TM6 TM5

Steamed beetroot with creamy walnut sauce

4.2 ( 9 évaluations )

Ingrédients

Steamed beetroot

  • 700 g water
  • 900 g raw baby beetroots peeled and cut into quarters or eighths
  • 4 garlic cloves crushed
  • 2 sprigs fresh thyme leaves only
  • 20 fresh curry leaves plus extra to serve
  • 1 tbsp extra virgin olive oil plus extra for drizzling
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • 1 tbsp sherry vinegar

Walnut sauce

  • 80 g walnuts
  • 150 g brown onion cut into halves
  • 2 tbsp extra virgin olive oil
  • 125 g plant-based milk of choice
  • 20 - 30 g sherry vinegar
  • ¼ tsp pure maple syrup
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • pine nuts roasted, to serve (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
491 kcal / 2062.3 kJ
Protides
9.7 g
Lipides
41.5 g
Glucides
16.5 g
Fibre
9.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives