
Appareils et accessoires
Paneer tikka
Prép. 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
Greek-style natural yoghurt2 tbsp
-
salt½ tsp
-
tandoori paste (see Tips)2 tbsp
-
paneer cut into pieces (3 cm) (see Tips)250 - 300 g
-
red capsicum cut into pieces (2 cm)½
-
cold water for soaking
-
olive oil for brushing
-
garam masala (see Tips), for sprinkling1 tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
162.7 kcal /
683.2 kJ
Protides
2.6 g
Lipides
14.2 g
Glucides
6.1 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
3.2 g
Sodium
276.6 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Flavours of India
98 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande