Thai watermelon salad

Thai watermelon salad

5.0 7 évaluations
Prép. 10min
Total 50min
8 portions

Ingrédients

Cucumber and radish pickle
  • eschalot
    1
  • piece fresh ginger peeled
    2 cm
  • fresh red chilli trimmed and cut into pieces
    1
  • garlic clove
    1
  • rice wine vinegar
    70 g
  • lime juice
    20 g
  • caster sugar
    20 g
  • sea salt
    ½ tsp
  • radishes trimmed and thinly sliced
    4
  • Lebanese cucumber thinly sliced
    1
Coriander dressing
  • fresh coriander leaves only
    1 bunch
  • coconut cream
    100 g
  • lime juice
    20 g
  • fish sauce or gluten free soy sauce
    2 tsp
  • makrut lime leaves
    2
Salted cashews
  • caster sugar
    2 tsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • sesame seeds black and white
    2 tsp
  • raw cashews
    100 g
  • sesame oil
    1 tsp
Salad
  • watermelon rind removed and cut into wedges (see Tips)
    1000 g
  • fresh coriander leaves only
    5 sprigs
  • fresh mint leaves only
    5 sprigs
  • fresh red chilli trimmed and sliced, to garnish
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 369.6 mg
Protides 5.4 g
Calories 837.2 kJ / 200.1 kcal
Lipides 10.5 g
Fibre 5 g
Graisses saturées 3.5 g
Glucides 26.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...