Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)

Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)

4.5 2 évaluations
Prép. 10min
Total 10min
4 portions

Ingrédients

Mexican slaw
  • red cabbage core removed, cut into wedges to fit feeder tube
    300 g
  • fennel bulb cut into quarters to fit feeder tube
    ½
  • green apple unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube
    1
Jalapeño dressing
  • pickled jalapeño chillies
    40 g
  • spring onions/green onions trimmed and cut into pieces
    2
  • sour cream
    120 g
  • Tabasco® sauce
    5 drops
  • sweet smoked paprika
    ¼ tsp
  • sea salt
    ¼ tsp
  • fresh chives chopped, to garnish
  • freshly squeezed lime juice to drizzle

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 326.9 mg
Protides 2.2 g
Calories 482.6 kJ / 115.4 kcal
Lipides 6.3 g
Fibre 3.7 g
Graisses saturées 3.5 g
Glucides 14.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...