Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)

Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)

3.4 5 évaluations
Prép. 10min
Total 1h
4 portions

Ingrédients

  • fresh lemongrass
    6 stalks
  • fresh turmeric peeled
    80 g
  • fresh galangal peeled
    100 g
  • makrut lime leaves
    20
  • vegetable oil
    100 g
  • Korean chilli paste (gochujang)
    20 g
  • ground turmeric
    1 ½ tsp
  • fresh mixed mushrooms (king oyster, enoki, lion’s mane)
    500 g
  • coconut water
    600 g
  • coconut cream
    1000 g
  • palm sugar
    40 g
  • fish sauce
    2 tsp
  • xanthan gum (see Tips)
    2 pinches
  • fresh coriander leaves only, to serve
  • fresh mint leaves only, to serve
  • red chilli oil to serve
  • fresh lime cut into wedges, to serve
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 344.3 mg
Protides 9.7 g
Calories 2122.9 kJ / 507.4 kcal
Lipides 38.9 g
Fibre 5.8 g
Graisses saturées 25.9 g
Glucides 35.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...