Appareils et accessoires
Vegan Burgers
Prép. 15min
Total 45min
10 portions
Ingrédients
-
flaxseeds35 g
-
walnuts75 g
-
onions cut in halves60 g
-
garlic cloves2
-
cooking oil plus extra for greasing and frying30 g
-
fresh button mushrooms225 g
-
fresh brown mushrooms225 g
-
cooked rice325 g
-
canned lentils drained175 g
-
panko breadcrumbs60 g
-
balsamic vinegar30 g
-
light soy sauce30 g
-
paprika½ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
burger buns8 - 10
-
vegan mayonnaise adjust to taste
-
Dijon mustard vegan, to taste
-
lettuce leaves to garnish8 - 10
-
tomatoes cut in slices, to garnish2
-
tomato ketchup adjust to taste
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
773.4 mg
Protides
18.7 g
Calories
2156.4 kJ /
515.4 kcal
Lipides
12.7 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
83.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We Celebrate our Uniqueness
19 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Lemon Curry Lava Cakes
3 godz.
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Vegan bolognese
50 min
Vegan Bolognese
50 min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 min
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1 godz.
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1 godz.
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Sesame Balls
10 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 min