Appareils et accessoires
Salted chocolate and date caramels
Prép. 20min
Total 2h 5min
20 pieces
Ingrédients
Date caramels
-
pitted dates350 g
-
boiling water500 g
-
coconut oil30 g
-
sea salt flakes plus extra for sprinkling1 pinch
-
natural vanilla extract or scraped seeds of ½ vanilla pod1 tsp
Ganache
-
dark chocolate in pieces100 g
-
cream80 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
0.8 g
Calories
322 kJ /
77 kcal
Lipides
5 g
Glucides
7.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taste of Arabia
92 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Bagels
1h 20min
Ciabatta olive sticks
2h 5min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 40min
Wholemeal Flour Tortillas
1h
Crunchy caramel popcorn
2h 15min
Brioche burger buns
2h 10min
Wonton wrappers
55min
Caramel Monster Mud Dip
15min
DIY fruit dippers
35min
Cranberry and Pistachio Bites
2h 20min
Wholegrain hamburger buns
2h 50min
Roasted Cauliflower Houmous
30min