Potato fritter burgers with spinach
TM6 TM5 TM31

Potato fritter burgers with spinach

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
  • 170 g onions, cut in halves
  • 2 eggs
  • 30 g fine oat flakes
  • 1 ½ tsp salt
  • 2 pinches ground nutmeg
  • 1 garlic clove
  • 450 g frozen spinach leaves, defrosted, drained well (approx. 350 g after draining)
  • 3 pinches ground pepper
  • 30 g oil
  • 3 tbsp clarified butter

Infos nut.
par 1 piece
Calories
587.8 kJ / 140.5 kcal
Protides
4.1 g
Glucides
14.1 g
Lipides
8.1 g
Graisses saturées
2.9 g
Fibre
2.7 g
Sodium
574.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives