Appareils et accessoires
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
Prép. 20min
Total 50min
6 portions
Ingrédients
Shortcrust pastry
-
wheat flour300 g
-
unsalted butter soft, cut in pieces160 g
-
salt½ tsp
-
water50 g
Filling
-
garlic cloves2
-
shallots cut in halves2
-
parsley leaves only10 sprigs
-
salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
egg yolks2
-
sausage meat200 g
-
potatoes cut in slices (0.5 cm)400 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Protides
14.7 g
Calories
2327.3 kJ /
557.3 kcal
Lipides
33.3 g
Fibre
4 g
Glucides
48.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
French Tradition on your Table
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sous-vide fish with lemon and herbs
1h 15min
Peach Cobbler
2h 35min
Sausage and Veggie Frittata and Ayran Drink
40min
Irish Coffee Cake with Whiskey Caramel Sauce
1h
Pork tenderloin with mustard sauce
30min
Monkfish tagine with preserved lemon
1h 35min
Angel Food Cake
1h 10min
Southwestern Shepherd's Pie
2h 5min
Caramelised red onion chutney
24h
Texas Sheet Cake
1h 30min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Goulash soup
2h 35min