Versions compatibles
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g Parmesan cheese
- 30 g celery stalks, cut into pieces
- 50 g onion, cut into pieces
- 30 g carrot, peeled and cut into pieces (2 cm)
-
2
leaves fresh sage, washed and dried
ou 1 tsp dried sage leaves - 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 250 g pumpkin flesh, cut into pieces (1 cm)
- 250 g cauliflower, in florets
- 250 g romanesco cauliflower, in florets
- 1000 g water
-
1
tbsp vegetable stock paste, homemade
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 100 g dried soup pasta, e.g. risoni pasta
- 1 pinch fine salt (optionnel)
- 1 tbsp fresh parsley, chopped
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 639 kJ / 153 kcal
- Protides
- 5.6 g
- Glucides
- 17.7 g
- Lipides
- 6.6 g
- Fibre
- 4.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Broccoli soup with sage oil
30min
Warm cabbage dish
15p
Lentil and spinach soup
50 Min
Beetroot soup (gut health)
40min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Versatile chunky soup
50 Min
Cabbage soup
50 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min