Lentil and spinach soup

Lentil and spinach soup

4.0 45 évaluations
Prép. 10min
Total 50min
4 portions

Ingrédients

  • onions cut into quarters
    50 g
  • carrots peeled and cut into slices (0.5 cm)
    50 g
  • celery leaves washed and dried
    50 g
    50 g celery stalks, cut into slices
  • dried lentils
    250 g
  • dried bay leaf
    1
  • vegetable stock paste, homemade
    1 tbsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • water
    1000 g
  • olive oil
    50 g
  • fresh spinach leaves washed and dried
    200 g
    200 g frozen spinach leaves, defrosted and squeezed
  • rice (cooking time 16 minutes)
    160 g
  • salt
    ½ tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 18.8 g
Calories 1887 kJ / 451 kcal
Lipides 13.7 g
Fibre 10.5 g
Glucides 67.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...