
Appareils et accessoires
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
Prép. 15min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
russet potato (approx. 340 g)1
-
broccoli stems340 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt to taste
-
black pepper, ground to taste
-
Parmesan cheese30 g
-
onion in pieces115 g
-
celery in pieces60 g
-
carrot in pieces60 g
-
garlic clove1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
onion skin broth, homemade (see Tip)795 g
-
ground black pepper to season, to taste
-
crème fraîche115 g
-
green onion thinly sliced2
Infos nut. par 1 portion
Calories
312 kcal /
1305 kJ
Protides
8 g
Lipides
20 g
Glucides
29 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
9 g
Sodium
1237 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

No Waste
9 Recettes
Canada
Canada

Refresh & Revitalize
10 Recettes
Canada
Canada