Versatile smooth soup
TM6

Versatile smooth soup

4.6 (18 évaluations )

Ingrédients

  • 25 - 30 g olive oil
  • 170 - 200 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)
  • 700 - 800 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed
  • 750 - 850 g water
  • 1 tsp vegetable stock paste, homemade
    ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 1 tsp salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
465 kJ / 111 kcal
Protides
4 g
Glucides
9 g
Lipides
5 g
Fibre
3.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives