Appareils et accessoires
Chicken Mole Verde
Prép. 20min
Total 1h 5min
8 portions
Ingrédients
-
pepitas, unsalted100 g
-
peanuts, dry-roasted, unsalted60 g
-
romaine lettuce cut into pieces85 g
-
spinach leaves, fresh140 g
-
green onion green part only1
-
cilantro, fresh leaves only3 sprigs
-
parsley, fresh leaves only2 sprigs
-
serrano chilli destemmed, deseeded1
-
salt to taste1 ½ tbsp
-
ground cumin1 pinch
-
garlic cloves2
-
onion cut into pieces100 g
-
green tomatillos cut in halves395 g
-
vegetable oil30 g
-
water395 g
-
chicken legs, skinless, bone in8
-
cooked rice to serve (see Tip)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1678.1 mg
Protides
70.2 g
Calories
2251.8 kJ /
538.2 kcal
Lipides
23.8 g
Fibre
2.9 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
8.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cancun Mexico
10 Recettes
Canada
Canada
Vous pourriez aussi aimer...
Artichoke Fettuccine Alfredo
Pas d’évaluation
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Pas d’évaluation
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
25min
Tzatziki
Pas d’évaluation
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35min
Vegetable - Potato and Meat Purée
35min
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Apricot yoghurt dip with curry
10min
Caramel Sauce
Pas d’évaluation
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
2h 5min