Heirloom Tomato Gazpacho

Heirloom Tomato Gazpacho

4.5 2 évaluations
Prép. 10min
Total 1h 10min
4 portions

Ingrédients

  • shallots cut into pieces
    60 g
  • garlic cloves to taste
    1 - 2
  • fresh Fresno chilli (see Tip)
    1
  • red bell pepper stem, seeds and pith removed, cut into pieces
    140 g
  • English cucumbers cut into pieces
    170 g
  • heirloom tomatoes quartered
    680 g
  • extra virgin olive oil plus extra to drizzle
    60 g
  • red wine vinegar
    30 g
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • fresh basil leaves only, hand torn
    2 - 4 sprigs
  • fresh chives thinly sliced
    10
  • ground black pepper to taste

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 450.8 mg
Protides 3.2 g
Calories 807.7 kJ / 193 kcal
Lipides 14.3 g
Fibre 3.5 g
Graisses saturées 2.2 g
Glucides 14.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...