Meatloaf with Mushroom Sauce

Meatloaf with Mushroom Sauce

Pas d’évaluation
Prép. 30min
Total 1h 30min
4 portions

Ingrédients

Meatloaf
  • onion cut into pieces
    60 g
  • parsley leaf, fresh
    10 sprigs
  • Parmesan cheese cubed
    60 g
  • garlic cloves
    2
  • ground beef broken into pieces
    395 g
  • panko breadcrumbs
    45 g
  • egg, large (65-70 g)
    2
  • salt
    1 tsp
  • black pepper, ground
    ¼ tsp
  • baby spinach, fresh
    30 g
  • Gruyère cheese thinly sliced
    60 g
Mushroom Sauce
  • onion cut into pieces
    60 g
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • all purpose white flour
    1 ounce
  • garlic clove
    1
  • butter, unsalted cubed
    15 g
  • red wine
    115 g
  • beef broth
    570 g
  • thyme leaf, fresh plus extra to garnish
    5 sprig
  • Worcestershire sauce
    30 g
  • fresh brown mushrooms thinly sliced
    225 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 1627 mg
Protides 44 g
Calories 2259 kJ / 540 kcal
Lipides 29 g
Fibre 2 g
Graisses saturées 13 g
Glucides 19 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...