Appareils et accessoires
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
Prép. 20min
Total 1h
6 portions
Ingrédients
-
baby gold potatoes8 oz
-
water plus extra to cover potatoes21 oz
-
oil divided, plus 1 tsp to peel potatoes3 ½ oz
-
salt divided, to taste1 tsp
-
white onion cut into pieces4 oz
-
Roma tomatoes quartered8 oz
-
red bell pepper cut into pieces4 oz
-
cilantro leaves½ bunch
-
garlic cloves4
-
tomato paste1 oz
-
ground beef broken into chunks21 oz
-
dried bay leaf1
-
dried parsley1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
dried oregano½ tsp
-
green olives, pitted4 oz
-
raisins2 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
768.8 mg
Protides
19.7 g
Calories
2181 kJ /
521.3 kcal
Lipides
41 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
10.5 g
Glucides
22.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Consultant Favorites - Florida Cocina de Cuba
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 h 5 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1 h 5 min
Chicken and Avocado Arepas
1 h
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 h 25 min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Philly Cheesesteak
50 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min
Chicken Mole Verde
1 h 5 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 h 20 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min