
Appareils et accessoires
Spiralized Roasted Root Vegetables
Prép. 20min
Total 1h 20min
8 portions
Ingrédients
-
water to fill bowl halfway
-
turnips peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width8 oz
-
rainbow carrots large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher6 oz
-
golden beets, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width8 oz
-
red beets peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape to fit the blade width8 oz
-
sweet potatoes peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width6 oz
-
Yukon gold potatoes peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width8 oz
-
garlic cloves3
-
shallot halved2 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh thyme leaves only1 tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
236.9 kcal /
991 kJ
Protides
3 g
Lipides
14.3 g
Glucides
25.4 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
2 g
Sodium
386.3 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Holiday Spiralizer
9 Recettes
États-Unis
États-Unis