Keto Cauliflower Stuffing

Keto Cauliflower Stuffing

4.7 15 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 15min
12 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cut into pieces
    3 oz
  • dried basil
    1 tsp
  • dried sage
    ½ tsp
  • dried rosemary
    ¼ tsp
  • dried bread cubes Keto bread
    8 oz
  • cauliflower cut into small florets
    12 oz
  • chicken sausage, cooked halved, diced
    6 oz
  • cremini mushrooms quartered
    4 oz
  • rainbow chard leaves and tender stems cut into strips (2 in.)
    6 oz
  • unsalted butter cut into pieces
    4 oz
  • yellow onions cut into pieces (1 in.)
    8 oz
  • carrots cut into pieces (1 in.)
    4 oz
  • celery cut into pieces (1 in.)
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • fresh parsley leaves
    ¼ bunch
  • fresh thyme leaves
    5 - 8 sprigs
  • salt
    ½ tsp
  • chicken stock
    12 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 214.8 kcal / 898.8 kJ
Protides 8.6 g
Lipides 13.5 g
Glucides 15.1 g
Fibre 2.4 g
Graisses saturées 7.1 g
Sodium 627.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...