Appareils et accessoires
Hungarian Mushroom Soup
Prép. 5min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
yellow onions quartered7 oz
-
unsalted butter in pieces1 oz
-
all-purpose flour1 oz
-
smoked paprika1 tbsp
-
sweet paprika2 tsp
-
turmeric powder2 tsp
-
fresh mushrooms (e.g. cremini, button, boletes), sliced18 oz
-
white wine1 ½ oz
-
water18 oz
-
whole milk8 oz
-
vegetable stock paste2 tsp
-
dried dill1 ½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
lemon juice, freshly squeezed (optionnel)2 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
fresh dill to serve4 sprigs
-
sour cream to serve4 tbsp
-
lemon sliced, to garnish1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
350.3 mg
Protides
7.3 g
Calories
785.8 kJ /
187.8 kcal
Lipides
11.5 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
6.8 g
Glucides
15.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everything Mushrooms
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Asparagus Cream Soup
25min
Grisons Barley Soup
55min
Split Pea Soup
2h 10min
Split Pea Soup
1h 25min
Danish Split Pea Soup
1h
Pea Soup
30min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Carrot Ginger Soup
20min
French Onion Soup
1h 10min
Butternut Squash and Apple Soup
30min