Appareils et accessoires
Vegan Creamy Tomato Soup
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
garlic clove1
-
yellow onions halved1 ½ oz
-
1 oz olive oilvegan butter1 oz
-
tomatoes halved24 oz
-
tomato paste2 ½ oz
-
salt1 tsp
-
sugar1 tsp
-
1 tsp dried pizza herb mixdried oregano1 tsp
-
water17 oz
-
1 heaping tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube1
-
vegan cream3 ½ oz
-
fresh basil leaves2 - 4
-
fresh parsley leaves only1 sprig
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
699.2 mg
Protides
2.1 g
Calories
508.3 kJ /
121.5 kcal
Lipides
7.7 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
1.5 g
Glucides
11.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday Vegan
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chili Oil Noodles
30min
Coconut Dhal
25min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5h 40min
Chocolate Nice Cream
2h 5min
Chicken Salad Sandwich Wraps
15min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20min
Mexican Black Bean Dip with Healthy Tortilla Chips
20min
Chickpea Ratatouille
1h
Tomato Soup
40min