Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons

Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons

4.5 45 évaluations
Prép. 15min
Total 45min
6 portions

Ingrédients

Croutons
  • bread cubes in pieces (½ in.)
    8 oz
  • Parmesan cheese cut into pieces
    2 oz
  • fresh sage leaves
    1 - 2
  • unsalted butter
    1 ½ oz
  • olive oil
    1 oz
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • garlic powder
    ¾ tsp
  • onion powder
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Soup
  • Granny Smith apple stemmed, cored, quartered (approx. 5 oz)
    1
  • yellow onion cut into pieces
    4 oz
  • carrots cut into pieces
    3 oz
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    ½ oz
  • sweet potatoes peeled, cut into pieces (1 in.)
    25 oz
  • maple syrup
    2 oz
  • grated ginger
    1 tsp
  • salt
    ¾ tsp
  • dried sage
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • cinnamon
    ¼ tsp
  • vegetable stock to taste
    22 - 24 oz
  • prosciutto (optionnel) (see Tip)
    4 slices
  • fresh sage leaves

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 805.3 mg
Protides 10 g
Calories 1731.5 kJ / 413.9 kcal
Lipides 16.7 g
Fibre 6.9 g
Graisses saturées 6.5 g
Glucides 57.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...