Appareils et accessoires
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
Prép. 10min
Total 15min
6 portions
Ingrédients
-
couscous8 oz
-
water or per couscous package instructions16 oz
-
red onion in pieces1 oz
-
ginger in pieces½ oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle1 tbsp
-
carrots in pieces4 oz
-
raisins½ oz
-
canned chickpeas rinsed and drained14 ½ oz
-
curry powder1 tbsp
-
salt to taste1 tsp
-
cashews chopped½ oz
-
lemon juice only1
-
fresh cilantro leaves chopped, to garnish1 - 2 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
576 mg
Protides
10 g
Calories
1125 kJ /
269 kcal
Lipides
6 g
Fibre
7 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
46 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Indoor Picnic
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Simple Ideas
179 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min
Vegetarian Chili
50min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10min
Roasted Potato Salad
1h
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Turkey Bolognese Sauce
50min
Smoky Black Bean Soup
35min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Southwest Quinoa
40min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Curried Lentils
5h 15min
Risotto with Spinach and Peas
30min