Versions compatibles
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g dried porcini mushrooms
- 500 g boiling water, to soak
- 260 g doongara rice, brown (see Tips)
- warm water, to soak
- 15 g extra virgin olive oil
- 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh oyster mushrooms, thinly sliced
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, thinly sliced
- 200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp lemon juice, to serve
- 50 g pecorino cheese, grated
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1517.5 kJ / 362.5 kcal
- Protides
- 13.5 g
- Glucides
- 49.8 g
- Lipides
- 10 g
- Graisses saturées
- 3.3 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 141 mg
Recettes alternatives
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
Mexican corn salad
25min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min
Little citrus puddings (Diabetes)
24 godz. 30 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2hod. 10min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Boulangère potatoes
1h 40min