Versions compatibles
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g dried porcini mushrooms
- 500 g boiling water, to soak
- 260 g doongara rice, brown (see Tips)
- warm water, to soak
- 15 g extra virgin olive oil
- 270 g leek, trimmed, white part only, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh oyster mushrooms, thinly sliced
- 200 g fresh Swiss brown mushrooms, thinly sliced
- 200 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt free (see Tips)
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp lemon juice, to serve
- 50 g pecorino cheese, grated
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1517.5 kJ / 362.5 kcal
- Protides
- 13.5 g
- Glucides
- 49.8 g
- Lipides
- 10 g
- Graisses saturées
- 3.3 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 141 mg
Recettes alternatives
Blended mixed vegetable soup
45 λεπτ.
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter)
1óra 40p
Cheesy polenta with vegetable ragù
1sa 20 dk
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Banana bread (Diabetes)
1sa 15 dk
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Creamy vegetable rice
25 dk
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55min
Low carb gluten free lamb lasagne
1óra 40p
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1óra 40p