Versions compatibles
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Dumplings
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 40 g butter, chilled, plus extra to grease
- 155 g self-raising flour
- 75 g buttermilk
- 1 pinch sea salt
Stew
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 brown onions, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- 400 g fresh Swiss brown mushrooms, sliced
- 400 g fresh mixed mushrooms
- 400 g boiling water
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 350 g carrots, cut into rounds (1 cm)
- 2 tomatoes, cut into pieces
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 80 g tomato paste
- 2 pinches sea salt
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to sprinkle
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1925.9 kJ / 460.3 kcal
- Protides
- 17.3 g
- Glucides
- 57.1 g
- Lipides
- 20.2 g
- Graisses saturées
- 8.6 g
- Fibre
- 7.6 g
- Sodium
- 877.7 mg
Recettes alternatives
Leek and Potato Soup (TM6)
40 min
Egg White Chocolate Cake
50 min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Low carb gluten free lamb lasagne
1h 40min
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Peach and cardamom pie
1h 35 min.
Easy lamb hotpot
2h
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Classic madeleines
24 godz. 30 min