Versions compatibles
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 3 stalks fresh lemongrass
- 40 g fresh turmeric, peeled
- 50 g fresh galangal, peeled
- 10 makrut lime leaves
- 50 g vegetable oil
- 10 g Korean chilli paste (gochujang)
- ¾ tsp ground turmeric
- 6 fresh king oyster mushrooms, cut in halves lengthways
- ½ cauliflower, broken into florets
- 2 tbsp water
- 3 tbsp ghee
- 300 g coconut water
- 500 g coconut cream
- 20 g palm sugar
- 1 tsp fish sauce, vegan
- 1 pinch xanthan gum
- 20 g freshly squeezed lime juice
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- fresh mint, leaves only, to garnish
- green mango, grated to garnish
- red chilli oil, to garnish
- 1 fresh lime, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2600.9 kJ / 621.6 kcal
- Protides
- 10.6 g
- Glucides
- 41.1 g
- Lipides
- 48.7 g
- Graisses saturées
- 31.4 g
- Fibre
- 8.4 g
- Sodium
- 378.4 mg
Recettes alternatives
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1u.
Sticky Sriracha tofu bowl
45min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 godz. 35 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1u.
One whole cauliflower
45min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min