Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 8 fresh whole sardines, cleaned inside and out and deboned (see Tips)
- 1 lemon, cut into 8 slices and each slice cut into halves
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 200 g vine-ripened cherry tomatoes
- 180 g couscous, rinsed and drained
- 180 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tbsp oil
- 330 g boiling water
- 1 tsp raw sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 100 g pitted black olives, cut into halves
- 30 g caper berries
- 400 g canned crushed tomatoes
- 130 g water
- mixed leaf salad, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2050 kJ / 488 kcal
- Protides
- 37.4 g
- Glucides
- 42.9 g
- Lipides
- 16.8 g
- Graisses saturées
- 16.7 g
- Fibre
- 7.4 g
- Sodium
- 2523.1 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Prawn and saffron risotto
30 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Cucumber soup with prawn skewers
Pas d’évaluation
Ratatouille
40min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10 min
Artichoke and bean ragout
1 godz. 30 min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40min
Risotto with zucchini and prawns
1 Std. 15 Min