Appareils et accessoires
Chocolate tofu mousse pots
Prép. 5min
Total 1h 10min
4 portions
Ingrédients
-
dairy free chocolate broken into pieces120 g
-
cocoa powder30 g
-
almond milk70 g
-
caster sugar100 g
-
salt1 pinch
-
silken tofu drained300 g
-
frozen raspberries (optionnel) for decorating50 g
-
fresh mint leaves (optionnel) for decorating1 sprig
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
62.8 mg
Protides
8.1 g
Calories
1410.8 kJ /
335.8 kcal
Lipides
12.7 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
5.8 g
Glucides
46.3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chocolate addiction
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Tempeh bolognaise
30min
Vegan 'pulled pork'
20min
Lentil moussaka
3h 30min
Basic nut butter
30min
Virgin Coconut Oil Chocolate
2h 10min
Pea and garden mint fritters
25min
Savoury cashew cream cheese
3h 10min
Tofu scramble
25min
Chilli con tempeh
20min
Banana tofu ice cream
10min
Soba noodle and tofu salad
35min
Spiced matcha latte
10min