Appareils et accessoires
Sambal Kangkung
Prép. 5min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
dried shrimp rinsed15 g
-
shallots30 g
-
garlic cloves3
-
fresh red chillies deseeded, cut in pieces15 g
-
dried chillies deseeded, soaked to soften5 g
-
belacan (shrimp paste)15 g
-
cooking oil20 g
-
kangkung cut into 5 cm length350 g
-
salt adjust to taste1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
261.9 mg
Protides
6.1 g
Calories
380.6 kJ /
91 kcal
Lipides
5.8 g
Fibre
2.6 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
6.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min
Nasi Goreng Kampung
40min
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min
Balado Eggplant
50min
Tomato-egg drop soup
20min
Ayam Masak Kicap
40min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Mee Goreng Mamak
20min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Stir-fry Baby Bak Choy
10min