Appareils et accessoires
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Prép. 30min
Total 30h
4 portie
Ingrédients
Deeg
-
water425 g
-
durum tarwebloem320 g
-
bloem, type 00320 g
-
verse gist2 g
-
zout15 g
Boerenkool en Salciccia
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
Italiaanse worst (salsiccia), ontveld, in stukken200 g
-
500 g raapstelen, schoongemaakt, fijn gesnedenboerenkool schoongemaakt, fijn gesneden500 g
-
mozzarella in stukken200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
2260.5 mg
Protides
39.1 g
Calories
3882.3 kJ /
928 kcal
Lipides
33.5 g
Fibre
15.4 g
Graisses saturées
33.5 g
Glucides
126.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza 2.0
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegan Sinaasappel Croissants
Pas d’évaluation
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Pas d’évaluation
Glutenvrije gevulde pepers
Pas d’évaluation
Vegan citroen en zwarte thee taart
1h 30min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Pas d’évaluation
Tarte Tatin
2h
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4h 30min
Pulled Pork
Pas d’évaluation
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Pas d’évaluation
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Vegan Quiche met spinazie en tomaat
Pas d’évaluation
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min