Appareils et accessoires
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Prép. 30min
Total 9h
2 stuk
Ingrédients
-
water450 g
-
verse gist3 g
-
Italiaanse bloem Type 00360 g
-
zout8 g
-
bloem om te bestuiven
-
fijn griesmeel om te bestuiven
-
gepelde tomaten in stukken200 g
-
buffelmozzarella gesneden, goed uitgelekt150 g
-
extra vergine olijfolie naar smaak
-
'nduja40 g
-
100 g provolone (Italiaanse kaas), of scamorzacaciocavallo-kaas geschaafd100 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 stuk
Sodium
2362.9 mg
Protides
56.7 g
Calories
5271.5 kJ /
1260 kcal
Lipides
55.9 g
Fibre
5.2 g
Graisses saturées
19.9 g
Glucides
141.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pizza 2.0
7 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Groentesandwiches
Pas d’évaluation
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Pas d’évaluation
Vegan Sinaasappel Croissants
Pas d’évaluation
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1h 30min
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Pas d’évaluation
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Pas d’évaluation
Drie soorten melk cake
2h
Pindakaas Kikkererwten Koekjes
35min
Kimchi mac&cheese
50min
Chocoladetaart met Pistache
4h 45min
Batbout met kaas
30min
Muntthee
25min