Appareils et accessoires
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Prép. 10min
Total 12h 20min
8 portie
Ingrédients
-
3 - 6 kardemompeulenkardemom, gemalen2 - 3 tl
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten plus extra om te garneren3 ½ beetje
-
cashewnoot, rauw200 g
-
suiker100 g
-
amandelmelk1000 g
-
1 tl pistache-aromavanille-extract, natuurlijk1 tl
-
110 g agavesiroop, naar smaakglucose naar smaak110 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
282 mg
Protides
12 g
Calories
1785 kJ /
425 kcal
Lipides
21 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
50 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Bevroren Passie
6 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Pas d’évaluation
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Pas d’évaluation
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Pas d’évaluation
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Peren op Sinaasappelsiroop
Pas d’évaluation
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Paëlla
50min
Zoetzure dhal
Pas d’évaluation
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Pas d’évaluation
Lactosevrije luikse wafels
Pas d’évaluation
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Pas d’évaluation
Pistache Crème Brûlée
3h 20min