Appareils et accessoires
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
garlic clove1
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)240 g
-
water30 g
-
lemon juice15 g
-
tahini20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
olive oil75 g
-
courgette cut in strips (5 cm x 5 mm)200 g
-
red pepper cut in strips (5 cm x 5 mm)200 g
-
wheat flour tortilla (Ø 22 cm)4
-
red onion thinly sliced, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
795.4 mg
Protides
10 g
Calories
1879.8 kJ /
449.3 kcal
Lipides
26.7 g
Fibre
7 g
Graisses saturées
3.7 g
Glucides
44 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Wraps Around the World
5 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pumpkin Chai Latte
20min
Pad Thai
45min
Guacamole
5min
Frozen Yoghurt Bark
6h 10min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Maple-glazed Carrots
45min
Mushroom Wellington
2h 20min
Black Bean and Avocado Wrap
15min
Egg and Onion
25min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min