Appareils et accessoires
Shanghai Mooncake
Prép. 20min
Total 50min
15 pieces
Ingrédients
Meat filling
-
minced pork250 g
-
salt½ tsp
-
sugar1 tsp
-
white pepper powder¼ tsp
-
spring onion chopped10 g
-
water75 g
-
dark soy sauce½ tsp
-
pork skin jelly cut in small pieces50 g
-
lard30 g
-
sesame oil, untoasted½ tsp
Oil dough
-
lard100 g
-
cake flour180 g
Water dough
-
cake flour260 g
-
lard40 g
-
maltose100 g
-
water, warm approx. 30-40°C85 g
Assembly
-
egg beaten1
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 piece
Protides
3 g
Calories
1343 kJ /
321 kcal
Lipides
19.5 g
Fibre
0 g
Glucides
33.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mooncake Moments
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Curry Chicken Quiche
1h 30min
Buckwheat Lasagne
1h 40min
Orange Marmalade Muffins
40min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4h 30min
Banana sesame cake
4h 20min
Cashew spread (10-12 months)
5min
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5min
Fig and walnut bread
3h 20min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Banana cupcakes with peanut butter frosting
1h
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Avo and egg spread
35min