Appareils et accessoires
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
Prép. 5min
Total 25min
280 g
Ingrédients
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed120 g
-
spring onions/shallots trimmed20 g
-
garlic cloves15 g
-
fresh ginger peeled15 g
-
star anise½
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
grapeseed oil100 g
-
sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 280 g
Sodium
1212.1 mg
Protides
16.5 g
Calories
5529.4 kJ /
1321.6 kcal
Lipides
121 g
Fibre
34.5 g
Graisses saturées
13.6 g
Glucides
80.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Caramelised red onion chutney
24h
Pickled watermelon rind
1h 30min
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1h 35min
Indonesian yellow spice paste
40min
Empanada pastry
45min
Bagels with bacon jam and egg
3h 20min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20min
Chilli crunch (TM6)
30min
Everyday gourmet butter
35min
Harissa
25min
Fondant au chocolate
50min
Balinese Betutu chicken
5h 35min